פסטיבל פוקלפופ בבלגיה 2026

איפה: ,
מתי: יום חמישי, 20 באוגוסט, 2026 - יום ראשון, 23 באוגוסט, 2026

פסטיבל פוּקֶלפוֹפ – Pukkelpop המתקיים מידי שנה באמצע-סוף חודש אוגוסט נחשב לפסטיבל הפופ השני בגודלו בבלגיה. הפסטיבל הוותיק המתקיים כבר למעלה מ – 25 שנים, נערך תחת כיפת השמים בפארק הסמוך לכפר קִיוִוִיט – Kiewit כ-7 ק"מ מהעיר אָסְלט – Hasselt הנמצאת במערב בלגיה.

הקהל העצום המונה קרוב למאה ושמונים אלף צעירים (180,000) נהנה בשלושת ימי הפסטיבל מהופעות של להקות מקומיות וזרות לצד DJ אירופאים מובילים.

התכנית, רשימת המשתתפים, המופעים ועלויות דמי הכניסה, מוצגים באתר הפסטיבל.

רשימת בתי המלון המומלצים ביותר באזור אסלט והסביבה:
מלונות באזור אסלט:
Booking.com

מידע נוסף הקשור לאירוע

ליצירת קשר:
Pukkelpop Festival
Kiewit , Hasselt
Belgium
דוא"ל:

חשוב לתשומת לבך !
יש לקחת בחשבון את האפשרות שפרטי האירוע עשויים להשתנות ע״י מארגניו. לאור כך, ברצוננו להדגיש בפניך את המלצתנו שלפני ביצוע סידורי נסיעה כלשהם, עליך לבדוק ולברר עם המארגנים את תקפותם ועדכניותם של פרטי האירוע הנ"ל.

הוספת תגובה

כתיבת תגובה חדשה

האתר משתמש בעוגיות דפדפן (cookies) על מנת לספק את חווית השימוש הטובה ביותר באתרינו, על ידי המשך שימוש באתר זה אנו מניחים כי הינך מאשר את המשך השימוש בעוגיות אלו, לחץ כאן כדי לקרוא את מדיניות עוגיות הדפדפן שלנו.