פסטיבל האבר הפלדה הזכרי – ביפנית, "קָאנָמַארָה מָצוּמי" מתקיים מאז 1969 ומידי שנה באביב במקדש קָנַאיַמָה בעיר קָוואסָקי (Kawasaki) ביפן.
עם כל המוזרות והאירוניה שבדבר, על פי מסורת דת השינטו (Shinto) המקומית, אבר המין הגברי הינו המוטיב המרכזי של הפסטיבל.
אגדה עתיקה מספרת על כך ששטן בעל שיניים חדות התאהב באישה צעירה והתחבא בתוך נרתיקה. בליל כלולותיה נשך השטן את אבר מינו של בעלה הטרי. האישה שצר לה על בעלה ביקשה את עזרתו של הנפח שייצר עבורה אבר זכרי ממתכת על מנת לשבור את שיני השטן.
האיבר שיוצר על ידי הנפח הפך למושא מקודש בעיני המאמינים שחוגגים מידי שנה את נס נצחונה של האישה את השטן, כשהוא מונצח כמקודש במקדש קָנַאיַמָה בעיר קָוואסָקי. על פי האמונה התפילה במקדש מבטיחה הצלחה ושגשוג לאנשי עסקים, זיווגים מוצלחים, חיים טובים והרמוניה לזוגות בחיי הנישואין.
כיום הפסטיבל מהווה אטרקציית תיירות ראשונה במעלה ובין היתר מטרתו לאסוף תרומות למלחמה במחלת האיידס (HIV). קהל אלפים, מקומיים ואורחים ממלאים את העיר והביקוש לסידורי לינה גבוה במיוחד לכן, מומלץ לברר מחירי מלון ולהזמין חדר מבעוד מועד.
במהלך הפסטיבל מוצעים למכירה סוכריות ,ירקות מגולפים וקישוטים שונים בצורת איבר גברי, כשגולת הכותרת של האירועים הינו המצעד בו נישא פסל איבר ענק ומקדש נייד שבתוכו איבר מתכת שחור.
זהו אירוע מיוחד במינו המותיר את המבקר המערבי עם חוויות תרבות בלתי נשכחות.
הוספת תגובה