"מוֹנדֶלֶיה-לֵה-נָפּוּל" (Mandelieu-La Napoule’s) עיר הריביירה הצרפתית, מקיימת אחת לשנה באמצע חודש נובמבר את "יריד טעמי הים התיכון" (Salon des saveurs et terroirs de la méditerranee). זהו אירוע קולינארי ייחודי המציג את אמנות הבישול הצרפתית במלא תפארתה !
באירועים הנמשכים שלשה ימים מוצגת תערוכת מוצרי מזון טעימה כשלצידה הפתעות קולינאריות רבות. ביריד מתקיימות תצוגות בישול בביצוע שפים מקצועיים המגיעים מכל רחבי צרפת, כשהם מציגים חידושים בתחומי המזון והיין.
אירועי היריד מגיעים לשיאם בתחרות בישול מרתקת המציגה טכניקות ויצירתיות בישול המועלים לדרגת אומנות. בתחרות הנקראת "לֶה פוֹאֶלוֹן דֶה רוֹ" (מחבת הזהב – Le Poêlon d'Or), שפים מקצועיים המגיעים ממיטב מסעדות צרפת, מתחרים בהכנת מגוון מנות על פי קטגוריות שונות.
זוהי חגיגה אמיתי למקצועני המטבח ולחובבי הבישול והאוכל כאחד !
הוספת תגובה