יום יפן בדיסלדורף 2025

מתי: יום שבת, 24 במאי, 2025
יום יפן בדיסלדורף - צילום: © Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH
יום יפן בדיסלדורף
צילום: © Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH

קהילת המהגרים היפנים הגדולה ביותר בגרמניה מתגוררת בעיר דִיסֶלדוֹרף – Düsseldorf הנמצאת על גדות נהר הריין במרכז המדינה. אחת לשנה מתקיים בעיר פסטיבל בן יום אחד המוקדש כולו כמחווה לתרבות המהגרים מיפן.

בפסטיבל מתקיימים מופעי תרבות אומנות וספורט יפניים – תיאטרון, שירה ומחול, תחרויות האבקות סומו – Sumo, קרטה – Karate, גודו, קיוּ‏דוֹ‏‏‏‏ – Kyudo (חץ וקשת יפנים), סדנאות יצירת אוריגמי ועוד. את האירוע חותם מופע זיקוקים מרהיב הנחשב לגדול מסוגו מחוץ ליפן.

התכנית, רשימת האירועים, מוצגים באתר הפסטיבל באמצעות הלינק המוצג מטה , תחת הכותרת "מידע נוסף הקשור לאירוע".

הכניסה חופשית.

רשימת בתי המלון המומלצים ביותר באזור דיסלדורף והסביבה:
מלונות באזור דיסלדורף:
Booking.com

מידע נוסף הקשור לאירוע

ליצירת קשר:
Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH,
with the support of the organizers
Japan-Tag Düsseldorf/NRW Offices
Phone: +49 211/1-64-82-37

חשוב לתשומת לבך !
יש לקחת בחשבון את האפשרות שפרטי האירוע עשויים להשתנות ע״י מארגניו. לאור כך, ברצוננו להדגיש בפניך את המלצתנו שלפני ביצוע סידורי נסיעה כלשהם, עליך לבדוק ולברר עם המארגנים את תקפותם ועדכניותם של פרטי האירוע הנ"ל.

הוספת תגובה

כתיבת תגובה חדשה

האתר משתמש בעוגיות דפדפן (cookies) על מנת לספק את חווית השימוש הטובה ביותר באתרינו, על ידי המשך שימוש באתר זה אנו מניחים כי הינך מאשר את המשך השימוש בעוגיות אלו, לחץ כאן כדי לקרוא את מדיניות עוגיות הדפדפן שלנו.