| קרנבלים |
באויר הפתוח |
| פסטיבלים |
מצעדי רחוב |
| שווקים |
ירידים |
| אירועים עממיים |
ספורט |
| אוכל ושתיה |
כל השנה |
הערים הנצפות
ביותר |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מתי
:
המדרחוב פתוח כל השנה - היריד פעיל בימים שלישי ושישי.
איפה :
תל-אביב יפו, ישראל
|

מדרחוב נחלת בנימין נמצא בתחילתו של רחוב נחלת בנימין, מראשוני הרחובות של תל אביב, בקטע הסגור לתנועת כלי רכב, בין רחוב אלנבי לרחוב גרוזנברג. בימים שלישי ושישי בין השעות 10:00 עד 17:00 הופך המקום ליריד נהדר.
ביריד ניתן להתרשם ולקנות פריטי אומנות ומלאכת יד כמו תכשיטים, צעצועים, קישוטי מזכוכית, ציורים ופסלים.
קהל רב נהנה מהאווירה המיוחדת של היריד, ממופעי רחוב שונים ומשיטוט בין הדוכנים המאוישים על ידי היוצרים והאמנים, המוכרים בעצמם את עבודותיהם.
|
|
סירטוני וידאו - מדרחוב נחלת בנימין
|
|
|


|
חשוב:
לתשומת לבך: יש לקחת בחשבון את האפשרות שפרטי האירוע (מיקומו ,תכניו ומועדיו) עשויים להשתנות. לאור כך , ברצוננו להדגיש בפניך את המלצתנו שלפני ביצוע סידורי נסיעה כלשהם, עליך לבדוק ולברר עם המארגנים את תקפותם ועדכניותם של פרטי האירוע הנ"ל.
|
מידע נוסף הקשור לאירוע:

|
|
|
|
מיקום:
במזרח התיכון, אסיה. גובלת במערב בים התיכון, בצפון בלבנון, בסוריה בצפון מזרח, במזרח בממלכת ירדן ובדרום במצרים.
|
שפות:
עברית וערבית שפות רשמיות, ציבור נרחב דובר אנגלית. |
אקלים:
אקלים ים תיכוני, קיץ חם. הקיץ באיזור מישור החוף חם ולח , חורף קריר ברוב חלקי הארץ, באזורים ההרריים הטמפרוטורות נמוכות מיתר אזורי הארץ. |
עיר הבירה:
ירושלים - (Jerusalem) |
אזור זמן:
UTC +2 , (Summer UTC+3) |
:קוד המטבע המקומי
(NIS) ₪ שקל |
:קידומת חיוג בינלאומית
+972 |
מתח / רשת החשמל:
220v 50Hz |
לשכות תיירות מקומיות:
Ministry of Tourism 5 Bank Israel St. Jerusalem |
|
משרד התיירות של ישראל
|
|